Monday, March 28

takde point babes.

F = ma

F = ma?Whats the point man?hah,tiba-tiba such a freaking damn keluar formula physics.Ahh lantak aku lah kan.Ada aku heran?Okay,nampak sgt takde point kan.Dah tu,tutup mulut diam.Ehh sape taw sape taw,aku dah upgrade firefox 4.0.HAHAH.Perlu ke aku bangga?Mcm takk ==' Who cares if aku upgrade sampai 10.0 pun.Saje nak mencapub,ahh lantaklah.Ylahh,aku tak up-to-date mcm kau.Aku mcm frog under the coconut.Errr.See,nampak tak mcm aku takde point nak update belog for this timeee.Absolutely correct! Hah,mmg aku takde point nak taip ape.Ade aku kesah? -_____-

Okay,nak buad cer sadis sikit,bukan sikit tp banyak.Waaa,aku baru plan nak balik Perak weekend neh suddenly ade test kimia bagai.Boleh imagine perasaan aku?Yeahh,rasa nak hentak-hentak kepala kt bantal.Damn! Waterpak?! Just another 3 weeks nak final pulak,boleh imagine hati dan perasaan aku lagi?Correct,rasa nak bako je.Boleh tanam cili.Mcm takde kena mengena.Ahh lantaklah kan.Damn satu hape tak study lagi.Sila tepuk dahi sama-sama.Urghh. =.=

Yang neh pun satu hal.Kejap kena isi result kejap tak kene.Kejap tak wajib.Nahhh,merana lah aku nak menanggungnya.Aku dah buad apa yg terdaya, now just berdoa supaya ada rezeki je.Bila waktu-waktu macam neh baru nak bersujud meminta-minta.Itulah lumrah manusia.Ecehh, ayat taknak kalah.Kang aku bersastera kang ade jugak yg muntah-muntah pengsan.Chioaw fatal chao! :)

pfffffttt : it cannot be forced,therefore it has no acceleration and mass.errr =.='